Pénz kifizetése

From Earn2Life Wiki: Money-Making in Second Life

Jump to: navigation, search
Ez a lap az angol nyelvű eredeti szócikk magyarra fordított változata. Lehet, hogy az eredeti új változtatásai hiányoznak belőle!


A különböző Earn2Life ajánlatok teljesítése után lindenekben kapod meg az ezekért járó díjazást. Ezt az összeget az Earn2Life.com-nál vezetett számládra utalják. Hogy ehhez hozzáférj, be kell lépned az Earn2Life felhasználói fiókodba és kérned kell a pénz kifizetését. Ennek a módját alant szemléltetjük.

Hogyan kérd a pénz kifizetését

 1. Lépj be az Earn2Life.com felhasználói fiókodba.
 2. Válaszd a "My Earnings" opciót a baloldali menüből
  a My Earning menü
  .
 3. Kattints a "Withdraw Money" gombra
  a My Earning menü
  .
 4. Válassz egy kifizetési opciót a pénzed kifizetéséhez. A kifizetést jóvá is kell hagynod.
  My Earning Menu
  .
 5. A kifizetéseidről vezetett táblázat a "withdrawals history" alatt jelenik meg:
  a My Earning menü
  .
 6. Várj a táblázatban megadott ideig, amit egyrészt az befolyásol, hogy milyen régen hoztad létre a felhasználói fiókodat, másrészt, hogy mennyi Pay4Visit ajánlatot teljesítettél.
 7. A határidő után vedd fel a pénzed az egyik Earn2Life ATM automatából, amelyeket az Earn2Life székházában (http://slurl.com/secondlife/Vargas/25/239/23/), vagy az egyik üzleti partnerük irodájában találhatsz meg a Second Life különböző helyszínein. (vezess naprakész listát azokról a helyszínekről, ahol ATM automata található, illetve az ezekhez tartozó teleport linkekről)

Jegyzet

 • Egy 12 órás időszakban csak egyszer kérhetsz pénzkifizetést, így a legjobb ha előbb teljesíted az összes ajánlatot, mielőtt átutalod a pénzed az avatarodank.
 • Attól függően, hogy milyen szintű felhasználói fiókkal rendelkezel a pénz kifezetésre akár négy napot is várnod kell, ahhoz hogy megtudd milyen szintű felhasználói fiókkal rendlkezel nézd meg az Earning delays and Account Levels.


Lásd még

Ez a lap az angol nyelvű eredeti szócikk magyarra fordított változata. Lehet, hogy az eredeti új változtatásai hiányoznak belőle!