web offers

From Earn2Life Wiki: Money-Making in Second Life

Jump to: navigation, search
Deze pagina is een vertaling van het originele artikel in het Engels. Recente wijzigingen zijn mogelijk (nog) niet doorgevoerd!

Web offer is de methode om via internet L$ te verdienen. Bijvoorbeeld door het voltooien van website enquêtes en door je aan te melden op diverse websites.

Web Offers voorbeeld lijst

De betaling voor Web Offer varieert van L$ 30 to L$ 350 per voltooid aanbod.

Hoe te voltooien

Het voltooien van Web Offers is erg gemakkelijk: 1. Kies een offer uit de lijst en klik op "Open details" 2. Lees de omschrijving van de offer en klik op "Start offer!" als je dit aanbod wilt voltooien. 3. Volg de aanwijzingen op die door onze redacteur zijn geschreven. 4. Na het volbrengen van een aanbieding klik op "Mark as completed" om de offer af te sluiten. 5. Wacht op de vergoeding voor het volbrachte aanbod

Ons systeem zal nu wachten op bevestiging van de aanbieder. Als wij deze bevestiging ontvangen hebben zal uw vergoeding op uw Earn2Life.com rekening worden bijgeschreven.

De bevestigingen ontvangen wij normaal gesproken binnen enkele minuten, maar het kan ook enkele uren duren. Hebt u dus even geduld.

Als u nog meer informatie nodig heeft over hoe web aanbiedingen gedaan kunnen worden kunt u op deze pagina kijken: uitleg over web-aanbiedingen

Suggesties

De meeste aanbiedingen zullen om uw email adres vragen. Wij raden aan om een apart email adres voor deze aanbiedingen aan te maken. Vermijd zinloze email adres namen als: asdasdasd@gmail.com!

Betaling

De hoogte van een betaling voor een offer hangt af van de complexiteit van de aanbieding, maar kan oplopen tot L$ 350. Lees ook: betaling web-aanbiedingen.

Deze pagina is een vertaling van het originele artikel in het Engels. Recente wijzigingen zijn mogelijk (nog) niet doorgevoerd!