Earn2Life - the unique Second Life money-making opportunity. It's all true.

Pay4Visit ajánlatok teljesítése lépésről-lépésre

From Earn2Life Wiki: Money-Making in Second Life

Jump to: navigation, search
Ez a lap az angol nyelvű eredeti szócikk magyarra fordított változata. Lehet, hogy az eredeti új változtatásai hiányoznak belőle!


Ez a cikk lépésről-lépésre mutatja be, hogyan kell teljesíteni a Pay4Visit ajánlatokat:

A Pay4Visit ajánlatok teljesítésének ábrázolása

Contents

Útmutatások

Választási és kezdési sorrend

 1. Az Earn2Life HUD
  Az Earn2Life HUD
  Viseld az Earn2Life HUD eszközödet.
 2. Kapcsold be a HUD eszközt az On/Off gombra való kattintással. Megjegyzés: A csevegés ablakodban a következő üzeneteket kellene lássad: "Turning on: please wait, connecting to server." Ezután újabb üzenet: "Earn2Life.com Hud v4.96: Successfully turned on." Tartsd szem előtt, hogy egy ajánlat teljesítése után állandóan vissza kell kapcsolnod a HUD-odat, hogy a következő ajánlatot teljesítsd.
 3. Kattints a "Select Offer" gombot a "Pay4Visit" HUD részében, egy kék ablak fog megjelenni az összes lehetséges Pay4Visit ajánlatokkal.
 4. Kattints a "Start offer!" gombra ha megtaláltál egy olyan ajánlatot, amelyet teljesíteni szeretnél. A landmark el lesz küldve neked (ha a landmark nem érkezik meg, nézd meg a Hibaelhárítást).

Teljesítési sorrend

 1. Amikor megérkezel, a számláló elkezd visszafele számolni nulláig. A visszaszámlálás alatt nyugodtan fedezd fel a területet, amelyen vagy. Találhatsz valamit, ami tetszhet neked!
  • Ha egy bizonyos ideig nem mozogsz, a HUD egy hallható riasztást fog kiadni és kiírni egy szöveget. Körbe kell menjél és fel kell fedezd a területet. Megjegyzés: a HUD-on levő számláló leállva tűnhet, de ez nem jelenti azt, hogy vége az ajánlatnak. Légy biztos, hogy mozogsz és a számláló a helyes időt fogja mutatni.
   Red button ani.gifRed button right.png
   Red button bottom.png
  • Továbbá, a zöld gomb pirossá fog változni, és időközönként elkezd dobogni az ajánlat teljesítése közben. Minden egyes alkalommal a gombra kell kattints, amikor elkezdi a villogást. Ha egy bizonyos ideig nem sikerül megtenned, az ajánlat vissza lesz vonva. Megjegyzés: A zöld gomb nem mindig jelenik meg, de a csipogást meg fogod hallani, és ezután kattints a zöld/piros gombra és meg kell szűnjön.
 2. Előfordulhat, hogy válaszolnod kell pár kérdésre a helyről, hogy teljesítsd az ajánlatot.
 3. Amikor a visszaszámláló eléri a 00:00-át, a HUD eszközödön jóváírásra kerül az ajánlat fizetéséért járó díj.

Ha több információra van szükséged a pénz kifizetésével kapcsolatban, akkor menj a következő oldalra: http://www.earn2life.com/wiki/Money_withdrawal

See also

Ez a lap az angol nyelvű eredeti szócikk magyarra fordított változata. Lehet, hogy az eredeti új változtatásai hiányoznak belőle!

LINK US!

Bookmark and Share

Bookmark and share Earn2Life! Thank you!

Wiki controls

Personal tools