Pay4Visit ajánlatok teljesítése lépésről-lépésre

From Earn2Life Wiki: Money-Making in Second Life

Jump to: navigation, search
Ez a lap az angol nyelvű eredeti szócikk magyarra fordított változata. Lehet, hogy az eredeti új változtatásai hiányoznak belőle!


Ez a cikk lépésről-lépésre mutatja be, hogyan kell teljesíteni a Pay4Visit ajánlatokat:

A Pay4Visit ajánlatok teljesítésének ábrázolása

Contents

Útmutatások

Választási és kezdési sorrend

 1. Az Earn2Life HUD
  Az Earn2Life HUD
  Viseld az Earn2Life HUD eszközödet.
 2. Kapcsold be a HUD eszközt az On/Off gombra való kattintással. Megjegyzés: A csevegés ablakodban a következő üzeneteket kellene lássad: "Turning on: please wait, connecting to server." Ezután újabb üzenet: "Earn2Life.com Hud v4.96: Successfully turned on." Tartsd szem előtt, hogy egy ajánlat teljesítése után állandóan vissza kell kapcsolnod a HUD-odat, hogy a következő ajánlatot teljesítsd.
 3. Kattints a "Select Offer" gombot a "Pay4Visit" HUD részében, egy kék ablak fog megjelenni az összes lehetséges Pay4Visit ajánlatokkal.
 4. Kattints a "Start offer!" gombra ha megtaláltál egy olyan ajánlatot, amelyet teljesíteni szeretnél. A landmark el lesz küldve neked (ha a landmark nem érkezik meg, nézd meg a Hibaelhárítást).

Teljesítési sorrend

 1. Amikor megérkezel, a számláló elkezd visszafele számolni nulláig. A visszaszámlálás alatt nyugodtan fedezd fel a területet, amelyen vagy. Találhatsz valamit, ami tetszhet neked!
  • Ha egy bizonyos ideig nem mozogsz, a HUD egy hallható riasztást fog kiadni és kiírni egy szöveget. Körbe kell menjél és fel kell fedezd a területet. Megjegyzés: a HUD-on levő számláló leállva tűnhet, de ez nem jelenti azt, hogy vége az ajánlatnak. Légy biztos, hogy mozogsz és a számláló a helyes időt fogja mutatni.
   Red button ani.gifRed button right.png
   Red button bottom.png
  • Továbbá, a zöld gomb pirossá fog változni, és időközönként elkezd dobogni az ajánlat teljesítése közben. Minden egyes alkalommal a gombra kell kattints, amikor elkezdi a villogást. Ha egy bizonyos ideig nem sikerül megtenned, az ajánlat vissza lesz vonva. Megjegyzés: A zöld gomb nem mindig jelenik meg, de a csipogást meg fogod hallani, és ezután kattints a zöld/piros gombra és meg kell szűnjön.
 2. Előfordulhat, hogy válaszolnod kell pár kérdésre a helyről, hogy teljesítsd az ajánlatot.
 3. Amikor a visszaszámláló eléri a 00:00-át, a HUD eszközödön jóváírásra kerül az ajánlat fizetéséért járó díj.

Ha több információra van szükséged a pénz kifizetésével kapcsolatban, akkor menj a következő oldalra: http://www.earn2life.com/wiki/Money_withdrawal

See also

Ez a lap az angol nyelvű eredeti szócikk magyarra fordított változata. Lehet, hogy az eredeti új változtatásai hiányoznak belőle!