Ügyfélszolgálati Bár

From Earn2Life Wiki: Money-Making in Second Life

Jump to: navigation, search
Ez a lap az angol nyelvű eredeti szócikk magyarra fordított változata. Lehet, hogy az eredeti új változtatásai hiányoznak belőle!Az Earn2Life.com tagjai azzal is pénzt kereshetnek, hogy segítenek más SL-lakóknak abban, hogyan kezdjenek el dolgozni az E2L-nél. Ezeknek az Ügyfélszolgálati Székeken helyet foglaló tagoknak arra kell törekedniük, hogy ügyfélbarát módon olyan információkat és segítséget nyújtsanak, amely az új és a tapasztalt tagoknak egyaránt hasznára válik.

Az "Ügyfélszolgálati" bár az Earn2Life.com SL-beli irodájában található. A tagok pénzt kereshetnek azzal, hogy helyet foglalnak a bár négy széke közül az egyikben, és megválaszolják más SL-lakók különböző kérdéseit.

Az "Ügyfélszolgálati" bárban a többi tagokon segítesz a Earn2Life.com-ról feltett kérdéseikre, és több tanoncot és új barátokat tudsz szerezni. Segítőkész lehetsz más lakóknak és segítheted őket lindeneket keresni, mellesleg ez a tevékenység szórakoztató.

Support-bar-screenshot.jpg

Díjazás

Az Earn2life lindeneket fizet minden pár perc után, amit egy tag az Ügyfélszolgálati Székekben tölt. Igen, ez úgy néz ki, mint a camp-elés, de itt nem az a célod, hogy a camping székekeken ücsörögj, hanem hogy segítséget nyújts más SL-lakóknak.

Szerezz tanoncokat

Odaadhatod az új embereknek a tanonc linkedet, hogy segíts nekik belépni az Earn2Life.com-hoz.

Használati feltételek

Az Ügyfélszolgálati bár székeire vonatkozóan:

  1. Earn2Life.com tagnak kell lenned
  2. A tagsági szintednek "Silver", vagy ennél magasabbnak kell lennie
  3. Nem foglalkozhatsz mással és nem lehetsz elfoglalt ("Away", "Busy" módok), mivel a fő célod az, hogy segíts másoknak.

Ne camp-elj itt és ne segíts. Ha csak lindeneket akarsz keresni és nem akarsz tagoknak segíteni, akkor eszek a székek nem neked valók. Ha ki is kapcsolod az Away funkciót, az emberek ellenőrizni tudnak és fognak, és a legvégén kirúgnak a székből, ha úgy találják, hogy máshol vagy (Away). Ez egy kiváltság és nem egy jog, tehát ne csapd be a rendszert.

Members.jpg

Segítségre van Szüséged? Érintsd meg Itt!

Ha azonnali támogatásra van szükséged és az ügyfélszolgálat-nyújtó nem válaszol, akkor arra vagy késztetve, hogy a sárga "Need help?" jelre kattints az ügyfélszolgálati székek bal oldalán. Ez egy felszólítást küld a támogatónak, amellyel értesíti, hogy azonnali segítségre van szükséged és ad nekik egy bizonyos mennyiségű időt, mielőtt kirúgja őket a székből a nem reagálás miatt.

Hogyan találsz oda?

Teleportálj az Earn2Life.com SL-beli irodájába ezzel a linkkel: teleportálás az Ügyfélszolgálati bárba

Ez a lap az angol nyelvű eredeti szócikk magyarra fordított változata. Lehet, hogy az eredeti új változtatásai hiányoznak belőle!