Earn2Life - the unique Second Life money-making opportunity. It's all true.

Ügyfélszolgálati Bár

From Earn2Life Wiki: Money-Making in Second Life

Jump to: navigation, search
Ez a lap az angol nyelvű eredeti szócikk magyarra fordított változata. Lehet, hogy az eredeti új változtatásai hiányoznak belőle!Az Earn2Life.com tagjai azzal is pénzt kereshetnek, hogy segítenek más SL-lakóknak abban, hogyan kezdjenek el dolgozni az E2L-nél. Ezeknek az Ügyfélszolgálati Székeken helyet foglaló tagoknak arra kell törekedniük, hogy ügyfélbarát módon olyan információkat és segítséget nyújtsanak, amely az új és a tapasztalt tagoknak egyaránt hasznára válik.

Az "Ügyfélszolgálati" bár az Earn2Life.com SL-beli irodájában található. A tagok pénzt kereshetnek azzal, hogy helyet foglalnak a bár négy széke közül az egyikben, és megválaszolják más SL-lakók különböző kérdéseit.

Az "Ügyfélszolgálati" bárban a többi tagokon segítesz a Earn2Life.com-ról feltett kérdéseikre, és több tanoncot és új barátokat tudsz szerezni. Segítőkész lehetsz más lakóknak és segítheted őket lindeneket keresni, mellesleg ez a tevékenység szórakoztató.

Support-bar-screenshot.jpg

Díjazás

Az Earn2life lindeneket fizet minden pár perc után, amit egy tag az Ügyfélszolgálati Székekben tölt. Igen, ez úgy néz ki, mint a camp-elés, de itt nem az a célod, hogy a camping székekeken ücsörögj, hanem hogy segítséget nyújts más SL-lakóknak.

Szerezz tanoncokat

Odaadhatod az új embereknek a tanonc linkedet, hogy segíts nekik belépni az Earn2Life.com-hoz.

Használati feltételek

Az Ügyfélszolgálati bár székeire vonatkozóan:

  1. Earn2Life.com tagnak kell lenned
  2. A tagsági szintednek "Silver", vagy ennél magasabbnak kell lennie
  3. Nem foglalkozhatsz mással és nem lehetsz elfoglalt ("Away", "Busy" módok), mivel a fő célod az, hogy segíts másoknak.

Ne camp-elj itt és ne segíts. Ha csak lindeneket akarsz keresni és nem akarsz tagoknak segíteni, akkor eszek a székek nem neked valók. Ha ki is kapcsolod az Away funkciót, az emberek ellenőrizni tudnak és fognak, és a legvégén kirúgnak a székből, ha úgy találják, hogy máshol vagy (Away). Ez egy kiváltság és nem egy jog, tehát ne csapd be a rendszert.

Members.jpg

Segítségre van Szüséged? Érintsd meg Itt!

Ha azonnali támogatásra van szükséged és az ügyfélszolgálat-nyújtó nem válaszol, akkor arra vagy késztetve, hogy a sárga "Need help?" jelre kattints az ügyfélszolgálati székek bal oldalán. Ez egy felszólítást küld a támogatónak, amellyel értesíti, hogy azonnali segítségre van szükséged és ad nekik egy bizonyos mennyiségű időt, mielőtt kirúgja őket a székből a nem reagálás miatt.

Hogyan találsz oda?

Teleportálj az Earn2Life.com SL-beli irodájába ezzel a linkkel: teleportálás az Ügyfélszolgálati bárba

Ez a lap az angol nyelvű eredeti szócikk magyarra fordított változata. Lehet, hogy az eredeti új változtatásai hiányoznak belőle!

LINK US!

Bookmark and Share

Bookmark and share Earn2Life! Thank you!

Wiki controls

Personal tools